Dueholm Technology

Dueholm Technology er en del af Dueholm-koncernen, som tæller en række virksomheder inden for fødevare, logistik og transport.

Dueholm-koncernen oplevede gennem årene svingende kvalitet og manglende fleksibilitet fra underleverandører af diverse ydelser til maskiner i koncernens produktionsenheder. Derfor besluttede de at gøre noget ved dette, hvilket resulterede i, at Dueholm Technology så dagens lys i 2019, med det helt klare formål at tilbyde samarbejde, udvikling, kvalitet og levering til aftalt tid.

Hos Dueholm Technology kender vi til nødvendigheden af at kunne reagere hurtig og samtidig have styr på processerne. Dette gør vi blandt andet ved at lave størstedelen in-house, ligesom vores kunder også har mulighed for at komme og følge med i produktionen hos os.

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor alle kan komme med input i dagligdagen og vores kunder altid har en direkte kon-taktperson, så vi sikrer et tæt og værdiskabende samarbejde.

Selvom Dueholm Technology er en nyere virksomhed, har den dybe rødder i Dueholm-koncernen og bygger på de samme dyder og værdier. Dueholm-koncernen har mere end 30 år på bagen og her er en aftale en aftale!