DIN AUTOMATIONSPARTNER TIL OPTIMERING OG UDVIKLING AF INDUSTRIELLE LØSNINGER

Vi er jeres one-stop-shop partner. Vi understøtter alle led i jeres produktion og dækker hele leverancen inklusiv mekanisk design, softwareintegration, projektledelse, projektering af styringer, dokumentation, produktion af eltavler, montage eller lignende.

Vi sørger for at forøge effektiviteten i din produktion og dermed konkurrenceevnen gennem intelligent industriel automation.

Vores aktiviteter spreder sig bredt i industrien og vores automationsløsninger afsætter vi blandt andet til produktionsvirksomheder, fødevareindustri og offshore.

Vi er en fabrikatuafhængig leverandør af industriel automation og vi ønsker at have frit valg til at kunne vælge de løsninger som vi mener passer bedst til hvert enkelt projekt. Vi bestræber os på at give vores kunder frihed til at sammensætte koncepter og løsninger, som indeholder præcis det mix af teknologier, som vi sammen med vores kunder og samarbejdspartnere vurderes til at opfylde de givne kriterier mest optimalt.

Udover udvikling og opbygning af produktionsanlæg, yder vi også kompetent rådgivning inden for industriel automation og sikkerhed herunder risikovurdering, validering og CE-mærkning.